Reactie plaatsen

Reacties

Jan Schonkeren
een maand geleden

Dag Jos,
Op mijn facebook-bericht van gisteren stond gedurende een minuut een foute datum van het optreden van Bruno Deneckere en Kathleen Vandenhoudt in cultuurhuis De Zeepziederij te Bree.
De juiste datum van dit optreden is donderdagavond 18 januari 2024.
Met vriendelijke groet, Jan Schonkeren te Bree/Belgiƫ

Paul Hectors
een maand geleden

Hoi Jos, leuk dat je weer aandacht hebt besteed aan een e-mail van mij. Leuk om Abby op de radio te horen. Ik vind haar echt geweldig en ze is nog erg jong! Verder heb ik vorig jaar veel geluisterd naar Eilen Jewell, Brandy Clark en Brandi Carlile. Van deze laatste vind ik lang niet alles goed maar de cd The Story spring er voor mij vooralsnog uit.

john lousberg
2 maanden geleden

Hoi Jos,
als ik het me goed herinner was vorig jaar de lijst van 12 of 13 beste albums van het afgelopen jaar er ook niet. Dit jaar ook niet. Maar al die jaren daarvoor verheugde ik me altijd op jullie lijst. Er zat altijd wel een voor mij nog onbekend pareltje tussen. Soms zelfs meerder pareltjes. is er dit jaar geen ruimte voor zo'n lijst? Of willen jullie om principiƫle redenen geen eindejaarslijst meer? Mocht ere geen lijst komen, heb je dan nog wel wat tips voor me? Ik hoor het graag.
Alvast een fijne jaarwisseling en een gezond 2024!
Vriendelijke groet,
John.

Beste John, de Crossroads Top 13 over 2023 volgt in de uitzending van zondag 7 januari 2024!