Reactie plaatsen

Reacties

Jos van vliet
3 maanden geleden

Ha Jos, Bert en alle andere Crossroads medewerkers,

Ik hoop dat jullie deze vier nummers in de sessie van Alice Howe & Freebo laten horen, want dan kan ik de audio van jullie mooie radio opnamen onder de video's plaatsen. Alice en Freebo vonden het een goed idee. Ik maak de videos pas openbaar op YouTube als ik de mooie audio eronder heb staan.

Ik zet op het eind van de video er uiteraard bij dat van jullie de audio-opnamen zijn en (als jullie de namen doorgeven) ook de namen van de opnametechnici.
Als de audio van deze nummers eerder beschikbaar is, dan ontvang ik het graag want dan kunnen de video's afgemonteerd worden.

Groetjes van Jos van Vliet uit Noordwijk


- Alice Howe and Freebo - A Case of You : https://youtu.be/Ksx2Di5KxEY
- Alice Howe and Freebo - Don’t Think Twice, It’s All Right : https://youtu.be/IX_LnNJUQkA

- Freebo and Alice Howe- Angel From Montgomery : https://youtu.be/ffvhzEPjI60
- Freebo and Alice Howe - Standing Ovation : https://youtu.be/pmTZJL8GLPE

Paul Hectors
6 maanden geleden

Hoi Jos, leuk dat je weer aandacht hebt besteed aan een e-mail van mij. Leuk om Abby op de radio te horen. Ik vind haar echt geweldig en ze is nog erg jong! Verder heb ik vorig jaar veel geluisterd naar Eilen Jewell, Brandy Clark en Brandi Carlile. Van deze laatste vind ik lang niet alles goed maar de cd The Story spring er voor mij vooralsnog uit.

john lousberg
7 maanden geleden

Hoi Jos,
als ik het me goed herinner was vorig jaar de lijst van 12 of 13 beste albums van het afgelopen jaar er ook niet. Dit jaar ook niet. Maar al die jaren daarvoor verheugde ik me altijd op jullie lijst. Er zat altijd wel een voor mij nog onbekend pareltje tussen. Soms zelfs meerder pareltjes. is er dit jaar geen ruimte voor zo'n lijst? Of willen jullie om principiële redenen geen eindejaarslijst meer? Mocht ere geen lijst komen, heb je dan nog wel wat tips voor me? Ik hoor het graag.
Alvast een fijne jaarwisseling en een gezond 2024!
Vriendelijke groet,
John.

Beste John, de Crossroads Top 13 over 2023 volgt in de uitzending van zondag 7 januari 2024!