Jos van den Boom
Samensteller/presentator. Geboren in 1958. Na op de middelbare school 'disc-jochie' te hebben gespeeld bij een drive-inn discotheek, werd Jos in 1980 medewerker van Ziekenomroep Lievensberg, de omroep van het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Daar raakte hij verslaafd aan het 'radio-maken'. Na een uitstapje bij Radio Paladijn in Essen, sloot Jos zich voor korte tijd aan bij de BOS (Bergse Omroep Stichting), een comité dat trachtte lokale omroep van de grond te krijgen in Bergen op Zoom. Uiteindelijk ging dat comité op in de BRTO.

Eind 1986 vormde Jos samen met Peter Bevers het koppel dat de radioafdeling van de BRTO op poten zette. Hoewel dat aanvankelijk niet de bedoeling was maakten Peter en Jos vervolgens vanaf 1 november 1987 tot eind  maart 1991 samen het inmiddels haast 'legendarische' programma 'Wat kan een zondag toch zalig zijn...'.  Per 1 april 1992 werd Peter voorzitter van de omroep en dat viel niet meer te combineren met het presenteren van een programma. Nadien werkte Jos op diverse terreinen binnen de omroep (o.a. was hij lange tijd samen met Wim Oerlemans verantwoordelijk voor de non-stop- uitzendingen) om uiteindelijk in het najaar van 1995 te starten met Crossroads, een albumprogramma dat steeds meer in de richting van de roots- en  singer/songwritermuziek is opgeschoven. Alweer meer dan 22 jaar kent dat programma zijn eigen, maandelijkse akoestische sessiereeks en is het programma te beluisteren via http://www.rootsparadise.com

en via www.soundz.nl/audio

Zijn activiteiten voor Crossroads combineert hij met een gezin (vrouw en 2 dochters), een leuke baan bij Justitie en vele andere hobbies. Kortom, niet alleen zijn programma is een (druk) kruispunt van allerlei invloeden; zo zit zijn hele leven in elkaar.

Bert van Kessel

Bijnaam: “Little McManus of Everything"’. Hij houdt zich vooral bezig met de begeleiding van artiesten. Geboren in 1955, groeide hij op in Bergen op Zoom en na de middelbare school ging hij Engels studeren in Utrecht. Na zijn afstuderen kwam Bert in Dordrecht voor de klas terecht. Op de middelbare school functioneerde hij als dj op schoolfeestjes en begon hij tevens de lp te ontdekken. De studietijd in Utrecht was ideaal voor een muziekliefhebber; veel tweedehands, cut-outs, concerten. Ook werkte hij als part-time medewerker bij King Karol. Hij stortte zich met hart en ziel op de country-rock: Eagles, Neil Young, Poco, Dillard & Clark en van daaruit terug naar de Beau Brummels, International Submarine Band.

Bij terugkeer in Bergen op Zoom was daar de "vrije radio", Radio Calypso, de platenzaak RAFS in Roosendaal en het "stamcafe", c.q. popspeciaalzaak De Waterput. Vanaf 1995 combineert Bert het lesgeven met publiciteitswerk voor Continental Record Services, veel klusjes als free-lancer en een druk gezin. Kortom, ruim 30 jaar verslaafd aan muziek en hij is niet van plan af te kicken.

Kees Aerts

Met de komst van geluidsman Kees Aerts, die in september 2005 het roer achter de mengtafel en andere technische apparatuur overnam van Ruud Hagens, is de registratie van de maandelijkse Crossroads sessies naar een professioneel niveau getild. Kees, die beschikt over de meest moderne opname apparatuur, weet met zijn sublieme gehoor elke act perfect te registreren. Opnames van zijn hand werden in de afgelopen jaren niet alleen door Crossroads uitgezonden maar ook door landelijke omroepen als de Vara (“Over de schutting”), de NPS (“Radio 6”) en de KRO (“American Connection”) maakten indertijd graag gebruik van sessieopnames van Crossroads. Kees heeft zijn eigen bedrijf, KMP Audio Service, waarmee hij u op audiogebied volledig van dienst kan zijn.

Jan Maas

Jan geldt als een van de meest trouwe bezoekers van de Crossroads sessies. Al vanaf het allereerste moment (in mei 2001) was Jan van de partij en door de jaren heen heeft hij vrijwel nooit een sessie overgeslagen. Toen hem, als oud medewerker van een grote bankinstelling, bij de oprichting van de Stichting Crossroads en Muziekproducties in het najaar van 2022 werd gevraagd om de functie van penningmeester op zich te nemen, hoefde hij niet lang na te denken. Bij Jan zijn de centen van de sponsors en donateurs van de Crossroads Sessies in goede handen!
As Safe As The Bank Of England! :)